SONČKOV KOSTANJEV PIKNIK Z DLM MATIJA GUBEC

 V soboto 5.10.,so ob svetovnem dnevu cerebralne paralize »JAZ SEM TUKAJ«, na Športnem igrišču v Spodnjem Starem Gradu,Društvo Sonček Posavje in Društvo ljubiteljev motorjev Matija Gubec,

SONČKOV REKREACIJSKI POHOD - SENOVO

V soboto 28.9.,je Društvo Sonček Posavje v sodelovanju z Turističnem društvom Senovo, izvedlo poučno rekreacijski pohod.

POČITNIŠKO VARSTVO NA BAZENU

 

Društvo Sonček Posavje izvaja tudi v poletnih mesecih počitniško varstvo za otroke s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju ter sorojencev.

SONČKOVA ZTK NA PAŠMANU 2019

Društvo Sonček Posavje je konec junija tudi letos organiziralo zdravstveno terapevtsko kolonijo na Pašmanu,katere program je zajemal razbremenitev družin vsakodnevnih skrbi

INKLUZIJSKI POHOD DO MENGEŠKE KOČE

 6. junija smo se nekateri člani Društva Sonček Posavja in uporabniki VDC Sonček Krško s kombiji podali proti Mengšu.

Tudi letos se je Dedek Mraz odločil, da obišče člane Društva Sonček Posavje, ki so ga nestrpno letos prvič pričakali v Centru Sonček Posavje. Na začetku je najprej nastopila z glasbeno točko Viktorija Hruševar z mentorjem Robertom Pircem, potem pa se je večina njih odpravila na sprehod z baklami do Janija Račiča, ki jih je pogostil s toplimi napitki ter piškoti.

Po pogostitvi so se vrnili nazaj na Sonček, kjer so jih pričakali otroci OŠ Brestanica z učiteljicama Marjano Bromše in Suzano Robek, ki so za Sončke izvedli prečudovito igrico, po njej pa so vsi skupaj priklicali dedka Mraza, katerega so že nestrpno pričakovali, saj jim je skupaj s predsednico razdelil darila.

Po obdaritvi so druženje nadaljevali ob veselih zvokih kitare Gašperja Miheliča z Vinice.

Društvo se zahvaljuje Aktivu kmečkih žena Krško polje za prinešene sladke dobrote, prav tako pa tudi donatorjem Manner, Kellys, Bosch, Merkator, Kolinska, Petrol, Pop TV ter Telekomu za donirana darila, saj so z njihovimi izdelki obdarili preko sedemdeset članov društva Sonček Posavje.

Anton Hruševar

Sonček Posavje na Facebook-u

V društvu smo vedno veseli pomoči.

Prijavi se

Go to top