V društvu smo vedno veseli pomoči.

Sonček Posavje

Podari delež dohodnine

Sonček Posavje na Facebooku

Božiček v Sončku

Ob iztekajočem se letu je Društvo za cerebralno paralizo Posavje organiziralo veseli glasbeni zaključek ter seveda prihod Božička, ki je ob zaključku obdaril prisotne člane društva.

Po okrepitvi in jedači je predsednica društva Nataša Solomun organizirala sprehod po Leskovcu pri Krškem do Bara Safir, kjer jih je lastnica pogostila s toplimi napitki, po vrnitvi so se pogostili z domačimi pecivi, ki so seveda spekli člani, potem pa so vsi skupaj počakali Klapo Parangala, ki so jih razveselili z petjem čudovitih dalmatinskih pesmi.

 

Res, da je komaj dočakani Božiček prinesel veliko različnih daril, vendar takšna obdaritev ne bi bila mogoča brez pomoči podjetja Loges, Merkatorja, Telekoma, Lidla,pri donaciji so še pomagali Chio, Furlan, Jernej Dušak ,Bar Safir ter še vseh ostalih,ki so tako ali drugače pomagali pri izpeljavi obdaritev in čudovitega druženja.

Vsi člani Društva Sonček Posavje se iz srca zahvaljujejo vsem, ki so jim čez celo leto pomagali s svojimi dobrodelnimi deli, prav tako vsem donatorjem in hkrati želijo vsem zdravo, srečno in uspešno novo leto 2015.

Anton Hruševar

  • DSC00244
  • DSC00334
  • DSC00365
  • DSC00371