SONČKE OBISKAL DEDEK MRAZ

Društvo Sonček Posavje, je tudi v letošnjem letu že tradicionalno organiziralo obdaritev članov in obisk Dedka Mraza.

SONČKOVE USTVARJALNE DELAVNICE IN REKREACIJA

 Društvo Sonček Posavje,je konec oktobra v dopoldanskem času pod vodstvom Urške Jakler,poleg vseh preteklih aktivnosti izvedlo ustvarjalno delavnico z Das maso.

OB SVETOVNEM DNEVU CEREBRALNE PARALIZE IZVEDEN TRADICIONALNI KOSTANJEV PIKNIK

Društvo Sonček Posavje in Društvo ljubiteljev motorjev Matija Gubec,sta v soboto 6. Oktobra ob svetovnem dnevu cerebralne paralize na igrišču v Spodnjem Starem Gradu, izvedli tradicionalni kostanjev piknik

SAMOSTOJNA OBNOVITVENA KOLONIJA DRUŠTVA SONČEK POSAVJE

Društvo Sonček Posavje je tudi v letošnjem letu organiziralo samostojno obnovitveno kolonijo za odrasle na Otoku Pašmanu.

SONČKOVA ZTK NA KMETIJI ZEVNIK 2018

V sredini meseca avgusta je Društvo Sonček Posavje izvajalo zdravstveno terapevtsko kolonijo pri Zevniku na Čatežu,

 V ponedeljek 18.6.2018, so učenci posebnega programa (nekateri tudi člani Društva Sonček Posavja),v Glasbeni šoli Krško predstavili svoje glasbene sposobnosti,skratka svoje delo in znanje v dosedanjem glasbenem šolskem letu.

Z svojim nastopom so hkrati predstavili tudi delo njihovih učiteljev ali mentorjev. Na zaključnem nastopu so glasbeno nastopili: Elora Nikič,Ažbe Tratnik,Mija Jakovina (Pojoči boben),Maja Bartolj (Kitara),Gašper Katič (Kitara),Jakob Enej Grubar (Kitara), Suzana Kozole (Klavir),Matjaž Černelič (Melodika),Damjana Levičar in Tilen Bračun (pevski nastop),Rok Slapšak (Melodika),Maša Dornik (pevski nastop),Ajda Brilej (Melodika in petje),Matjaž Zupančič in Drago Klavžar (Harmonika),Viktorija Hruševar (Klarinet) in Maj Režman. Kot je v svojem nagovoru dejal ravnatelj Glasbene šole Krško Mitja Režman,gre posebne zahvale tako učencem, učiteljem, kot Branki Žičkar,katera jih v veliki večini vodi,hkrati pa je njihov namen,da poizkušajo učencem preko glasbe  dati neko novo znanje ali popotnico za čustveno glasbene aktivnosti,po drugi strani pa tudi pripomoček za aktivno preživljanje prostega časa ali doma ali v bodočem življenju.    Anton Hruševar    

  • DSC06653
  • DSC06656
  • DSC06682
  • DSC06690
  • DSC06692
  • DSC06700
  • DSC06706
  • DSC06714

Sonček Posavje na Facebook-u

V društvu smo vedno veseli pomoči.

Prijavi se

Go to top